tirsdag den 17. januar 2012

Der kom en mail - fra Malaysia

DER KOM EN MAIL.

I august 2007 kom der en mail til orkestret fra Malaysia, hvor der blev spurgt efter pressemateriale og musikeksempler med henblik optræden på div. festivaler i Malaysia. I starten var lidt skeptiske, men sendte alligevel de ønskede materialer afsted . Kort tid efter kom der en konkret invitation til at spille på GENTING INTERNATIONAL JAZZFESTIVAL i Malaysia d. 4.-og 5. april 2008. Genting er en stor "underholdningsby" -en slags Østens Las Vegas - som ligger oppe i bjergene ca 6o km nordøst for Kuala Lumpur i Malaysia.

Vi ankom til Genting torsdag d. 3.april om aftenen. D. 4. april gik med forskellige praktiske ting , f.eks. skrive autografer på CDer, program -briefing, etc. samt med at høre musik på festivalen, som startede samme aften.

D.5. april havde vi lydprøve, var vi til pressekonference samt lavede indslag til "Breakfast Television" . Om aftenen gik vi så på scenen i en stopfyldt sal. og fyrede den af, det bedste vi havde lært. Genting International Jazzfestival er en meget professionel festival, hvor lyd, lys og orkesterskift, etc. er i særklasse. Bl.a. havde man hentet en fantastisk lydmand fra Skotland. 2 storskærme gjorde at de bagerste tilskuer også kunne få det hele med. Koncerterne blev optaget på TV og bliver i den kommende tid broadcastet til de omkringliggende lande.

Koncerten gik fantastisk godt. Vi fik virkelig folk op af stolene og sat gang i festen. Vi mødte i Malaysia en venlighed og hjælpsomhed blandet med en professionalisme, der var helt unik. Vi blev betragtet og behandlet som store rockstjerner - man blev næsten helt forlegen. Så turen til Malaysia har været en helt fantastisk god oplevelse. Vi kniber os stadig os selv i armen!!

Hvem ved - måske skal vi afsted derned en anden gang?????

Se anmeldelser af koncerten på disse link:

Review - Genting International Jazz Festival 2008)

genting

http://www.alldatjazz.com/site/content/view/45/20

Fra lydprøve i Genting Showroom hvor der er plads til ca. 3000.Neanders til pressekonference .Fra koncerten - i røg og damp.Fra koncerten - bemærk "kødranden" af pressefotografer foran scenen."Loch Lomond" på Genting International Jazzfestival.Efter en veloverstået koncert.

Jazzfestivalen har følgende hjemmeside.http://www.gentingjazz.com/book-nNeanders er i Malaysia på Genting international Jazzfestival!!

Idag, lørdag, lokal tid, skal vi spille i den flotte "International Showroom"

Link til Festivallen: Genting Itl Jazz

Se også den særlige side med video fra malaysia


Success - det er ikke Henriks nakke :-)


TV-interview med Channel Seven "The breakfast Show"


Tiger-rag - special version with live TIGER !


Der signeres cder i stor stil


Vi afleverer cder til cd-mafiaen :-)


Genting International Showroom - 3000 sæder


Udsigten fra hotelværelset, 26 etage


Hamburg


Yin Yan briefer os m.h.t. soundcheck, presse o.s.v